Meistä

Kauneutta ja hyvinvointia – Maununnevalla!

Olemme kauneus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Käytämme laadukkaita, tutkittuja tuotesarjoja ja tehokkaita laitteita. Jokainen asiakas on meille tärkeä, meiltä saat yksityistä ja rauhallista hoitoa.

Hoitovalikoimaamme kuuluu Exuviance, BTB13, Bioeffect sekä HydraFacial kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, varpaankynsien geelaukset, sokeroinnit/karvojen poistot, hieronnat, kestovärit, Yumi Lashes ripsien taivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi, kulmakarvojen kestopigmentoinnit ja meikkaukset. Tuotesarjamme ovat tarkkaan valittuja ja turvallisia. Meiltä myös suomalaisia ja luonnollisia sekä vegaanisia tuotevaihtoehtoja.

Erilaiset iho-ongelmat mm. akne, ruusufinni/rosacea, kuiva iho, herkkä ja ikääntyvä iho saavat apua hoidoista ja tuotteistamme.

Tarjoamme myös monipuolista hierontaa mm. hierontaterapeutin vastaanoton, thai-, aroma-, kuumakivi, klassista-, urheilu-, ja itämaista päähierontaa.


Kulkuyhteydet

JD Beauty palvelee Helsingissä Maununnevalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Bussi nro 42 pysäkki sijaitsee aivan hoitolan välittömässä läheisyydessä (pysäkki Kaarelantie, Mörssäriaukio). Hämeenlinnanväylältä, sekä Kehä 1:n bussipysäkeiltä on kävelymatka. Autoilijoille on hoitolan edessä  hyvin maksutonta parkkitilaa.


Somessa

    

Ota yhteyttä

Jonna

Kosmetologi / Omistaja

Unelmani on ollut oma hoitola jo useiden vuosien ajan, tie on kuitenkin vienyt minua erilaisiin työtehtäviin ja hyvä niin. Olen työskennellyt kauneushoitolassa, tavaratalossa, spassa ja maahantuonnissa, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Useita vuosia koulutin alan ammattilaisia ympäri Suomen. Näiden kokemusten ja oppien johdosta olen nyt vihdoin tässä, omassa hoitolassani. Ammattitaidon jatkuva ylläpito on minulle tärkeää ja olen SKY- sekä Cidesco kosmetologi. On upeaa saada vihdoin toteuttaa unelmaa upeiden ammattilaisten, parhaiden tuotesarjojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Haluan tarjota Sinulle yksilöllistä ja tuloksellista hoitoa. Minulle on myös tärkeä tuntea jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja koska ihminen on kokonaisuus, haluan tarjota kokonaisvaltaista hoitoa. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä, minusta jokainen on kaunis. Kauneus kumpuaa meistä sisältä, hyvästä olosta ja harmoniasta, siitä että tuntee voivansa hyvin.

Olet lämpimästi tervetullut JD beautyyn hoitoon, oli toiveissasi sitten hehkuva iho, sileät sääret, upeat kaartuvat ripset, kauniit kulmat, rentoutuneet hartiat, kevyet jalat, hyvä olo tai haluat vain hetken rentoutua.

Jaana

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi 10 vuotta sitten ja toiminut siitä lähtien kauneudenhoitoalalla. Intohimonani on erityisesti tuloksellinen ihon hoito sekä erilaisten iho-ongelmien hoito. Teen myös mielelläni pikkutarkkaa työtä vaativia hoitoja, kuten ripsien kestotaivutuksia.

Minulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja haluan tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa hoitoa. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Janna

Kosmetologi

Innostuin kauneuden hoidosta jo nuorena ja päätin hakeutua alalle ihonhoidon ja meikkaamisen perässä. Eikä mennyt kauankaan kun ala vei täysin mennessään. Valmistuttuani olen työskennellyt kauneushoitoloiden lisäksi myös spa-hoitolassa.
Suurin intohimoni on auttaa asiakasta erilaisissa iho-ongelmissa sekä korostaa hänen jo olemassa olevaa kauneuttaan.
Haluan tarjota asiakkaalle aina laadukasta ja tuloksellista kauneudenhoitoa päästä varpaisiin.
Tehokkaiden ja rentouttavien hoitojen lisäksi teen varpaankynsien geelilakkauksia, meikkauksia, sekä ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja.

Pik

Hieroja

In Thailand I ended up as a biochemist, working and teaching in a laboratory and having a successful career as a scientist. 20 years ago, my father who was a pilot got a brain surgery, since then he was suffering with paralysis. As his daughter I decided to learn Thai-traditional massage just for helping him even a little. Ever since I knew that deep down
I would like to be a massage therapist for helping people and to be useful for this world. I have been a massage therapist for 16 years. I love doing massage, my happiness is to help people and massage is one of the way that I can help my customers feeling better after my treatment. I was working at Siluetti Spa as a massage therapist, I was a CEO at Namina Wellness Spa and then I started my own spa called PIKin Spa heartmade few years ago.

Sijainti