Meistä

Kauneutta ja hyvinvointia – Maununnevalla!

Olemme kauneus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Käytämme laadukkaita, tutkittuja tuotesarjoja ja tehokkaita laitteita. Jokainen asiakas on meille tärkeä, meiltä saat yksityistä ja rauhallista hoitoa.

Hoitovalikoimaamme kuuluu Exuviance, BTB13, PRX-T33, sekä HydraFacial kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, varpaankynsien geelaukset, sokeroinnit/karvojen poistot, hieronnat, kestovärit, Yumi Lashes ripsien taivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi, Xtreme Lashes ripsienpidennykset, kulmakarvojen kestopigmentoinnit ja meikkaukset. Tuotesarjamme ovat tarkkaan valittuja ja turvallisia. Meiltä myös suomalaisia ja luonnollisia sekä vegaanisia tuotevaihtoehtoja.

Erilaiset iho-ongelmat mm. akne, ruusufinni/rosacea, kuiva iho, herkkä ja ikääntyvä iho saavat apua hoidoista ja tuotteistamme.

Tarjoamme myös monipuolista hierontaa mm. thai-, aroma-, kuumakivi, klassista-, urheilu-, ja itämaista päähierontaa.Yhteystiedot

Maununnevantie 2, liiketila 3,
00430 Helsinki

p. 041 3181 716

info@jdbeauty.fi


Kulkuyhteydet

JD Beauty palvelee Helsingissä Maununnevalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Bussi nro 42 pysäkki sijaitsee aivan hoitolan välittömässä läheisyydessä (pysäkki Kaarelantie, Mörssäriaukio). Hämeenlinnanväylältä, sekä Kehä 1:n bussipysäkeiltä on kävelymatka. Autoilijoille on hoitolan edessä  hyvin maksutonta parkkitilaa.


Somessa

    

Ota yhteyttä

  Jonna

  Kosmetologi / Omistaja

  Unelmani on ollut oma hoitola jo useiden vuosien ajan, tie on kuitenkin vienyt minua erilaisiin työtehtäviin ja hyvä niin. Olen työskennellyt kauneushoitolassa, tavaratalossa, spassa ja maahantuonnissa, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Useita vuosia koulutin alan ammattilaisia ympäri Suomen. Näiden kokemusten ja oppien myötä perustin JD Beautyn vuonna 2020. Ammattitaidon jatkuva ylläpito on minulle tärkeää ja olen SKY- sekä Cidesco kosmetologi. On upeaa saada vihdoin toteuttaa unelmaa upeiden ammattilaisten, parhaiden tuotesarjojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Opiskelen työni ohessa sairaanhoitajaksi, sekä toimin edelleen osittain myös kouluttajan tehtävissä.

  Haluan tarjota Sinulle yksilöllistä ja tuloksellista hoitoa. Minulle on myös tärkeä tuntea jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja koska ihminen on kokonaisuus, haluan tarjota kokonaisvaltaista hoitoa. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä, minusta jokainen on kaunis. Kauneus kumpuaa meistä sisältä, hyvästä olosta ja harmoniasta, siitä että tuntee voivansa hyvin.

  Olet lämpimästi tervetullut JD Beautyyn hoitoon, oli toiveissasi sitten hehkuva iho, sileät sääret, upeat kaartuvat ripset, kauniit kulmat, rentoutuneet hartiat, kevyet jalat, hyvä olo tai haluat vain hetken rentoutua.

  Pia 

  Kosmetologi, Lähihoitaja,

  JD Beautyn Myymäläpäällikkö

  Kiinnostukseni kauneudenhoitoalaa kohtaan heräsi jo nuoruuteni hyvin varhaisessa vaiheessa. Tieni veikin loppujenlopuksi hoitoalalta kauneudenhoidon pariin kun valmistuin SKY-opistosta Cidesco kosmetologiksi vuonna 2014. Olen siitä lähtien työskennellyt alalla ja kouluttanut itseäni mielelläni kokoajan lisää. Suurin intohimoni on pikkutarkoissa ja keskittymistä vaativissa töissä. Oma bravuurini onkin Xtreme Lashes ripsienpidennykset joita olen sertifioituneena ripsiteknikkona tehnyt n. 10 vuotta.

  Palvelen asiakasta mielelläni myös kokonaisvaltaisesti tehden kasvohoitoja, sokerointeja, pedi- ja manikyyrejä sekä kestovärjäyksiä.

  Tavoitteenani on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja lämminhenkisesti ja varmistaa että asiakas on meiltä lähtiessään 100% tyytyväinen käyntiinsä.

  Janna

  Kosmetologi

  Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla kosmetologi-meikkaajana usemman vuoden ajan. Teen työni aina rakkaudella, intohimolla ja asiakaslähtöisesti. Erinäisten iho-ongelmien hoitaminen sekä tarkkuutta vaativat työt ovat minun mieleeni. Tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas jota olen voinut auttaa korostamaan hänen jo olemassa olevaa kauneuttaan ja rentoutumaan.

  Jaana

  Kosmetologi

  Olen SKY-Cidesco-kosmetologi ja toiminut kosmetologina yli kymmenen vuotta ja mielestäni parasta antia ovat asiakaskohtaamiset!

  Rakastan tehdä kasvohierontoja, mutta myös tehokkaat kasvohoidot ovat mieleeni. Parasta onkin, kun asiakkaan kanssa yhdessä pääsemme sukeltamaan ihon saloihin ja kehittämään juuri hänen iholleen sopivat hoidot ja kotihoitotuotteet.

  Olen myös todella hyvä tekemään sokerointeja ja jalkahoitoja. Muistinko mainita myös kulmat olevan intohimoni? Työssäni olen luova ja ratkaisukeskeinen. Haluan kehittää itseäni monipuolisesti niin tällä alalla kuin sen rajapinnoissa. Tällä hetkellä käyn mm kuolindoula koulutusta ja koulutuksen myötä haluan vahvistaa luottamusta ja luoda turvallista tilaa myös työssäni kosmetologina.

  Tervetuloa osaaviin käsiin!

   

  Pik

  Hieroja

  In Thailand I ended up as a biochemist, working and teaching in a laboratory and having a successful career as a scientist. Over 20 years ago, my father who was a pilot got a brain surgery, since then he was suffering with paralysis. As his daughter I decided to learn Thai-traditional massage just for helping him even a little. Ever since I knew that deep down I would like to be a massage therapist for helping people and to be useful for this world. I have been a massage therapist over 16 years. I love doing massage, my happiness is to help people and massage is one of the way that I can help my customers feeling better after my treatment.

  Sijainti