Meistä

Kauneutta ja hyvinvointia – Maununnevalla!

Olemme kauneus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Käytämme laadukkaita, tutkittuja tuotesarjoja ja tehokkaita laitteita. Jokainen asiakas on meille tärkeä, meiltä saat yksityistä ja rauhallista hoitoa.

Hoitovalikoimaamme kuuluu Exuviance, BTB13, Bioeffect sekä HydraFacial kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, varpaankynsien geelaukset, sokeroinnit/karvojen poistot, hieronnat, kestovärit, Yumi Lashes ripsien taivutus ja Yumi Brows kulmien laminointi, Xtreme Lashes ripsienpidennykset, kulmakarvojen kestopigmentoinnit ja meikkaukset. Tuotesarjamme ovat tarkkaan valittuja ja turvallisia. Meiltä myös suomalaisia ja luonnollisia sekä vegaanisia tuotevaihtoehtoja.

Erilaiset iho-ongelmat mm. akne, ruusufinni/rosacea, kuiva iho, herkkä ja ikääntyvä iho saavat apua hoidoista ja tuotteistamme.

Tarjoamme myös monipuolista hierontaa mm. hierontaterapeutin vastaanoton, thai-, aroma-, kuumakivi, klassista-, urheilu-, ja itämaista päähierontaa.Kulkuyhteydet

JD Beauty palvelee Helsingissä Maununnevalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Bussi nro 42 pysäkki sijaitsee aivan hoitolan välittömässä läheisyydessä (pysäkki Kaarelantie, Mörssäriaukio). Hämeenlinnanväylältä, sekä Kehä 1:n bussipysäkeiltä on kävelymatka. Autoilijoille on hoitolan edessä  hyvin maksutonta parkkitilaa.


Somessa

    

Ota yhteyttä

Jonna

Kosmetologi / Omistaja

Unelmani on ollut oma hoitola jo useiden vuosien ajan, tie on kuitenkin vienyt minua erilaisiin työtehtäviin ja hyvä niin. Olen työskennellyt kauneushoitolassa, tavaratalossa, spassa ja maahantuonnissa, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Useita vuosia koulutin alan ammattilaisia ympäri Suomen. Näiden kokemusten ja oppien johdosta olen nyt vihdoin tässä, omassa hoitolassani. Ammattitaidon jatkuva ylläpito on minulle tärkeää ja olen SKY- sekä Cidesco kosmetologi. On upeaa saada vihdoin toteuttaa unelmaa upeiden ammattilaisten, parhaiden tuotesarjojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimin edelleen osittain myös kouluttajan tehtävissä.

 

Haluan tarjota Sinulle yksilöllistä ja tuloksellista hoitoa. Minulle on myös tärkeä tuntea jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja koska ihminen on kokonaisuus, haluan tarjota kokonaisvaltaista hoitoa. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä, minusta jokainen on kaunis. Kauneus kumpuaa meistä sisältä, hyvästä olosta ja harmoniasta, siitä että tuntee voivansa hyvin.

Olet lämpimästi tervetullut JD Beautyyn hoitoon, oli toiveissasi sitten hehkuva iho, sileät sääret, upeat kaartuvat ripset, kauniit kulmat, rentoutuneet hartiat, kevyet jalat, hyvä olo tai haluat vain hetken rentoutua.

Pia

Kosmetologi

Kiinnostukseni kauneudenhoitoalaa kohtaan heräsi jo nuoruuteni hyvin varhaisessa vaiheessa. Tieni veikin loppujenlopuksi hoitoalalta kauneudenhoidon pariin kun valmistuin SKY-opistosta Cidesco kosmetologiksi vuonna 2014. Olen siitä lähtien työskennellyt alalla ja kouluttanut itseäni mielelläni kokoajan lisää. Suurin intohimoni on pikkutarkoissa ja keskittymistä vaativissa töissä. Oma bravuurini onkin Xtreme Lashes ripsienpidennykset joita olen sertifioituneena ripsiteknikkona tehnyt n. 7 vuotta.

Palvelen asiakasta mielelläni myös kokonaisvaltaisesti tehden kasvohoitoja, sokerointeja, pedi- ja manikyyrejä sekä kestovärjäyksiä.

Tavoitteenani on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja lämminhenkisesti ja varmistaa että asiakas on meiltä lähtiessään 100% tyytyväinen käyntiinsä.

Liis

Ripsiteknikko

Olen ollut kiinnostunut kauneuden maailmasta jo lapsuudesta asti. Ripsiteknikkona olen työskennellyt vuodesta 2014 ja ne ovatkin vieneet sydämeni mennessään. Minulle on tärkeää kouluttautua ja pysyä ajan tasalla alamme uusista suunnista.
Panostan työhöni aina 110%. Palvelen jokaista asiakasta yksilöllisesti ja tarjoan hänelle parhaiten sopivan lopputuloksen.
Ripsienpidennysten lisäksi tarjoan myös Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksia ja kulmakarvojen laminointeja, sekä ripsien- ja kulmakarvojen kestovärjäyksiä.
Paras palkka on tyytyväinen asiakas.

Jaana (Äitiyslomalla)

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi yli 10 vuotta sitten ja toiminut siitä lähtien kauneudenhoitoalalla. Intohimonani on erityisesti tuloksellinen ihon hoito sekä erilaisten iho-ongelmien hoito. Teen myös mielelläni pikkutarkkaa työtä vaativia hoitoja, kuten ripsien kestotaivutuksia.

Minulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja haluan tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivaa hoitoa. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Pik

Hieroja

In Thailand I ended up as a biochemist, working and teaching in a laboratory and having a successful career as a scientist. 20 years ago, my father who was a pilot got a brain surgery, since then he was suffering with paralysis. As his daughter I decided to learn Thai-traditional massage just for helping him even a little. Ever since I knew that deep down
I would like to be a massage therapist for helping people and to be useful for this world. I have been a massage therapist over 16 years. I love doing massage, my happiness is to help people and massage is one of the way that I can help my customers feeling better after my treatment.

Blessing

Hieroja

Olen opiskellut hierontaa ja eri tekniikoita, kotimaassani Thaimaassa  parhaiden opettajien ohjauksessa. Olen myös asunut Australiassa, Uudessa- Seelannissa ja Israelissa tehden hierontaterapeutin työtä sekä oppinut myös paikallisia hierontatekniikoita.
Minulla on kymmenien vuosien kokemus hierontaterapioista, esim. Thai-, klassisesta-, urheiluhieronnasta sekä aromaterapiasta.
Rakastan työtäni ja haluan olla avuksi asiakkaideni ongelmissa ja kivuissa. Hoidan ihmistä kokonaisuutena ja olenkin saavuttanut loistavia tuloksia tekniikoillani.
JD Beautyssä teen myös terapeuttista thaihierontaa, jolla saamme korjattua rangan virheasentoja ja helpotettua jopa pitkäaikaisia kipuja.
Palvelen englannin kielellä ja opiskelen suomen kieltä.

Sijainti