Hoidot

Kasvohoidot

Teemme kasvohoidot aina yksilöllisesti ihon ja asiakkaan tarpeen mukaan. Hoidoissa käytämme suomalaisia BTB13 ja Ekopharman tuotteita, sekä Exuviance, Bioeffect ja HydraFacial tuotteita. Hoitoon kannattaa tulla noin 5 min ennen hoidon alkua. Ennen hoitoa teemme esitietokartoituksen, jotta osaamme ottaa huomioon mahdolliset allergiat ja sairaudet ja valita sopivimman hoidon juuri sinun ihollesi.

Kaikki kasvohoitomme sisältävät halutessasi kulmien siistimisen. Voit myös valita lisäpalveluina esim. kestovärjäykset tai lisähieronnan.

Toivomme sinulle mahdollisimman rauhallista ja rentouttavaa hoitohetkeä, jossa pääset eroon arjen pyörityksestä ja tästä syystä toivommekin että puhelimesi olisi äänettömällä.


Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus sopii epäpuhtaalle ja akne iholle, tai jos ihossa on tukkeumia esim. tilapäisestä stressistä johtuen. 

Iho puhdistetaan meikistä ja hoitoainejäämistä ja iholle tehdään AHA-kuorinta, joka pehmittää ihon pintaa ja ihotalia ja helpottaa epäpuhtauksien irroittamista mekaanisesti. Ihohuokoset tyhjennetään mekaanisesti komedoraudan avulla, kulmat siistitään asiakkaan halutessa. Mikäli puhdistukselta jää aikaa, tehdään kevyt hieronta ja lopuksi levitetään iholle rauhoittava ja tasapainottava naamio. 

Iho on puhtaampi, raikkaampi ja kuulaampi. 

99€


Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus sopii herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Hoidossa ihon pinta puhdistetaan hyvin, iholle tehdään ultraäänilaitteella kuorinta ja syväpuhdistus. Kulmat siistitään ja iholle levitetään ihotyypin mukainen naamio.

Ultraäänipuhdistus auttaa poistamaan epäpuhtauksia ihon pinnalta, avaa ihohuokosia ja kuorii kuolleita ihosoluja. Hoito toteutetaan ultraäänilaitteella, joka ultraääniaalloilla ja suuritaajuisella värähtelyllä poistaa iholta kuolleita pintasoluja ja näin ollen myös uudistaa, puhdistaa ihoa. Tärinä toimii myös mielyttävänä hierontana. 

Esteet hoidon tekemiselle:

Sydämentahdistin, metalliset implantit, syöpä tai kasvaimet, pahanlaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella, kilpirauhasenhäiriöt (kaulan alueella), laskimotulehdus, osteoporoosi, raskaus.

99€

Asiakaskokemus: Minulla on herkkä ja tukkoinen iho, enkä pidä lainkaan mekanisesta ihonpuhdistuksesta. Nyt olen käynyt ultraäänipuhdistuksessa, jolla ihoni liiallinen tali sadaan pois ja iho pysyy kirkkaana ja raikkaana. Hoidon jälkeen käyttämäni tuotteet imeytyvät paremmin, eikä iho kiiltele niin paljon. Olin myös yllättynyt miten tasaiselta iho näytti heti hoidon jälkeen.

-Katri 43 v.


Timanttihionta

Timanttihionta sopii erinomaisesti vahvalle, rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, mutta myös kuiva iho saa tästä apua. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, Ihoa kirkastava koneellinen timanttihionta, kulmien siistiminen, kevyt hieronta ja naamio.

Timanttihionta on koneellinen hoito, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa kevyen alipaineimun ja kevyesti hiovan hoitopään avulla. Hoitopäiden karheuksia on eri vahvuisia, jolloin pystymme hoitamaan ohuempia tai paksumpia ihoalueita, arpia ja juonteita.

Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Iho on silmin nähden kirkkaampi, raikkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet sekä meikki levittyvät iholle paremmin.

89€

X°CRYO™-Led Mask

X°CRYO™-Led Mask kasvoille rauhoittaa ihon punoitusta ja kuumotusta. Ihon tulehdustiloihin, aknen ja rosacean hoitoon. Xcryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja parantaa ihon kollageenituotantoa. Napakoittaa ja heleyttää ihoa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, virkistää ja palauttaa ihon hehkun.

39€ / hoidon yhteydessä 25€


Exuviance kasvohoidot

AHA-happo kuorii hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämä auttaa kuivaa ihoa, edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen, tämä menee ohi hetken kuluttua. Aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille. Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. 

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä exuviance hoidossa noin kerran kuukaudessa, mutta suunnittelemme jokaisen tarpeisiin oman hoitokokonaisuuden.

60€-149€

Asiakaskokemus: Aivan ihana ja rentouttava 90min kasvohoito. Nautin ja melkein nukahdin hoidon aikana. Erityispisteet käsihieronnasta kasvonaamion vaikutusaikana! Viihtyisä ja siisti tila. Suosittelen!Maija


HydraFacial hoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti Hydra Facial ihonhoitolaitteen avulla.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin. 

HydraFacial™ Signature -kasvohoito normaalille iholle. Kuorinta, ihohuokosten tyhjennys, kosteutus hydrafacial laitteella.

108€

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito tukkoiselle/epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistava kasvohoito. Kuorinta, Glysal hapotus, ihohuokosten tyhjennys sekä tehokosteutus hydrafacial laitteella.

147€

Asiakaskokemus: Kärsin aknesta, johon olen syönyt mm. roaccutan kuurin. Jonkin aikaa kuurin jälkeen ihoni alkoi kuitenkin jälleen näyttää huonolta. Löysin Hydrafacialin, jossa käyn nyt säännöllisesti noin kerran kuukaudessa ja saan säilytettyä ihossani tasapainon. Näppyjä saattaa toki silloin tällöin edelleenkin tulla, mutta ne paranevat nopeammin eikä iholleni synny arpia. – Pia 23v.

HydraFacial ™ -Age Refinement -kasvohoito ihon ikämuutoksille. Kuorinta, Glysal hapotus, ihohuokosten tyhjennys, dermabuilder peptidiboosteri sekä tehokosteutus hydrafacial laitteella.

165€

Asiakaskokemus: Käyn JD Beautyssä säännöllisesti Hydrafacial Age Refinement hoidossa pitääkseni ihoni puhtaana ja napakkana. Tästä hoidosta tulee tunne että iho hengittää ja on kimmoisa. Olen huomannut, että säännöllisesti käytynä ihoni pysyy hyvänä eikä leuan seudulle tule minua ennen vaivannutta tukkeumaa. – Jenny 39v.

Katso lisää: https://www.facebook.com/jdbeauty.fi/videos/2985710091514267/


BTB13 Kasvohoidot

Suomalainen tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio
 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BTB13 Sensitive Skin Treatment -kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle

BTB13 Sensitive Skin Treatment on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Hoidossa herkkää ihoa vahvistavat ja hoitavat BTB13TM  lisäksi C- ja E-vitamiinit sekä prebiootit, jotka tukevat ihon luonnollista suojausta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.

”Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.”

99€


BTB13 Effective Lifting Therapy -kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle 

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Age Defying Skin Treatment hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja sekä ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito kiinteyttää ihoa, parantaa sen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. 

”Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, parantaa ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.”

115€


BTB13 Clarifying Skin Treatment -puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle

 Ihoa korjaava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun  BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. Aaloen lehtiuute ja allantoiini kosteuttavat herkkää ja tulehtunutta ihoa. BTB13 Clarifying Skin Treatment -hoito tuo tuloksia ja tehoa ihonhoitoon, kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia.

”Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.”

99€


BTB13 De-Stress Vitamin Treatment -kasvohoito väsyneelle ja samealle iholle

BTB13 De-Stress Vitamin Treatment on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. Stressaantunut iho voi olla ärtynyt, kirjava ja siinä voi olla huonosta aineenvaihdunnasta ja alentuneesta kosteuden sitomiskyvystä johtuvia kuivia laikkuja.  BTB13TM -yhdiste edistää solujen energia-aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia, puhdistaa soluja kuona-aineista sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Iholle välttämättömät ihovitamiinit silottavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja suojaavat ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä.

 ”Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.”

99€


BTB13 De-Pigmentation Skin Treatment -vaalentava kasvohoito ihon pigmenttimuutoksille

BTB13 De-Pigmentation Skin Treatment on kasvohoito, joka hoitaa ja vaalentaa ihon liikapigmentaatiota ja kirkastaa ihoa. Hoito on yhdistelmä tehokkaita kemiallisen kuorinnan käsittelyjä ihon pigmenttimuutosten hoitamiseksi sekä rentouttavia hierontoja ihoa virkistävillä marjoilla ja ravitsevilla omega-öljyillä. Ainutlaatuinen BTB13-yhdiste vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista, suojaa ja puhdistaa soluja ja kirkastaa ihoa. Uuden sukupolven hoitohapot yhdessä sekä kojichapon kanssa kirkastavat ja vaalentavat pigmenttimuutoksia.

”Ihon pigmenttilaikkuja vaalentava ja ihoa kirkastava kasvohoito uudistaa ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä tehokkaasti.”

110€


BTB13 Micro-Meso Therapy -Mikroneulaus & Mesoterapiakäsittely 

BTB13 Micro-Meso Therapy on hoitomenetelmä, joka yhdistää tehokkaaksi kokonaisuudeksi ihon kollageenia edistävän mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapian. Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä  patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. 

Hoito sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa rakennetta, tasoittaa ihon väriä ja pintaa ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoista, mutta jo yksikin hoito kosteuttaa ja täyteläistää ihoa ja lisää ihon kimmoisuutta. BTB13 Micro-Meso Therapy hoitomenetelmällä voidaan hoitaa myös tuloksellisesti suuria ihohuokosia ja aknearpia.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria hoitoon kehitettyjen seerumeiden avulla. 

 • On mahdollista, että iho punoittaa hoitopäivänä ja saattaa kihelmöidä sekä tuntua kiristävältä tai jopa kuivalta. 
 • Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa, eikä iholle suositella levitettäväksi muita kuin ohjeistettuja tuotteita.
 • Aurinkoa tulee välttää viikon ajan ja aurinkosuojavoidetta käyttää hoitoprosessn ajan. Suosituksena mineraalimeikki.
 • Kotithoitoon suosttelemme BTB13 Anti-Redness -voidetta ja ihotyypin muikaista seerumia. 

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, vaikutukset iholla näkyvät yksilöllisesti. Suosittelemme mikroneulaushoitoa 3-4 kerran sarjahoitona, puolen vuoden välein. Hoidot tehdään 5-6 viikon välein. Ylläpitohoitoa voi jatkaa 2-3 krt/vuodessa.

Hoitoa ei voida tehdä:

 • jos käytössä verenohennuslääkkeitä 
 • säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville henkilöille
 • Insuliinihoitoista diabetesta sairastaville 
 • mikäli hoidettavalla alueella on aktiivista aknea, bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus 
 • Henkilöille, joilla on taipumus arpikeloideihin tai kolmoishermosärkyyn 
 • Raskaana oleville tai imettäville 
 • Syöpää sairastaville tai syöpähoidoissa oleville

Kasvot 170€, kasvot ja kaula 220€

Asiakaskokemus: Olen kosmetiikan ja hoitojen suurkuluttaja ja kokeillut useita eri hoitomuotoja. En silti halua toistaiseksi mitään radikaalimpaa iholleni. Olen myös aiemmin käynyt toisen tuotesarjan neulauksessa, mutta JD Beautyn BTB13 hoito vakuutti. Tässä käytetään eri ”vahvuisia” neuloja, ja valitaan aina iholleni sopiva seerumi. Ihoni väri tasoittui silminnähden ja kimmoisa tunne oli omaa luokkaansa. Hoidon jälkeen punoittaa hetken, mutta se menee nopeasti ohi. Nyt takana 3 hoitoa ja jatkan vielä ainakin muutaman hoidon verran. Katsomme sitten miten ylläpidämme tätä tulosta. Kotihoito ohjeet sain kirjallisena ja käytän myös suositeltua voidetta aina hoidon jälkeen. Palvelu on asiantuntevaa ja laadukasta. En voisi olla tyytyväisempi! -Päivi 49v.


Bioeffect kasvohoito

BIOEFFECT EGF -seerumi sisältää vain seitsemän tärkeää ainesosaa, joiden ansiosta ihosta tulee sileä ja hehkuva. Tuote auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ilman tarpeettomia kemikaaleja, lisäaineita, stabilointiaineita, parabeeneja tai säilöntäaineita. Tuote on tutkittu, kehitetty ja valmistettu Islannissa.

Vuosien tutkimusten jälkeen BIOEFFECT:n tutkijat saattoivat alulle hämmästyttävän metodin, jonka avulla EGF:n kasvipohjaista jäljennöstä kasvatetaan ohran siemenissä. BIOEFFECT kehitti ohrapohjaisen EGF:n järjestämällä ohran oman geneettisen kasvukoodin niin, että se muistuttaa suuresti ihmisen EGF:ää. Koska ohra on itsepölytteinen, ei risteytysten vaaraa ole olemassa. Sen lisäksi, että se on turvallinen, puhdas ja tehokas, BIOEFFECT:n EGF-kasvutekijät ovat ympäristöystävällisiä. Ohra kasvatetaan hiilidioksidipäästöttömissä kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä. EGF soluaktivaattorit ovat signaalimolekyylejä, jotka välittävät soluille solujen korjaamista, stimuloimista tai lisääntymistä koskevia viestejä. 

Bioeffect kasvohoidossa käytämme vain EGF:n toimintaa tukevia ainesosia. Hoito sisältää puhdistuksen, Kuorintana Volcanic exfoliator, joka edistää hoitotuotteiden sisältämien EGF-soluaktivaattoreiden imeytymistä ihoon.

 • Puhdistaa ihon pinnalta epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja.
 • Sisältää laavan mikrokristallirakeita ikivanhoilta laavakentiltä Reykjanesin niemimaalta Islannissa.
 • Salisyylihappo kirkastaa tehokkaasti ihoa ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia.
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Ei sisällä parabeenejä

Hieronta stimuloi ihoa vastaanottamaan EGF kasvutekijät, joiden teho ammattituotteissa on 50% enemmän. Lopuksi kasvoille levitetään raikas Hydrogel naamio , joka syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa.

 • Edistää EGF:n imeytymistä
 • Maksimoi BIOEFFECT-seerumien EGF-tehoa
 • Silottaa ihon pintaa
 • Hajusteeton, alkoholiton ja öljytön
 • Sopii kaikille ihotyypeille

99€
Ripset ja kulmat

Teemme ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä sekä kestotaivutuksia ja laminointeja.

Ripsien ja kulmien värjäys tehdään yhdessä asiakkaan kanssa sovituilla sävyillä ja muoto päätetään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Muotoilussa käytämme vahaa, sokeria tai pinsettejä. Pyrimme tekemään värjäykset mahdollisimman hellävaroen. Mikäli kuitenkin olet allergisoitunut joskus hiusväreille, ei toimenpidettä voida toteuttaa.

23-39€


Yumi Lashes

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus saa ripset näyttämään tuuheilta, pitkiltä ja upeilta, ilman liimaa ja lisäosia. Hoitoon sisältyy myös ripsien värjäys. Hoidon voi uusia noin 8 viikon välein. Hoidon jälkeen ripset on hyvä jättää kastelematta noin 48tuntia ja tämän jälkeen suositellaan käytettäväksi Yumi Lashes ripsiseerumia, joka vahvistaa ja kosteuttaa ripsiä sekä pidentää hoidon tulosta.

108€

Asiakaskokemus: Minulla on melko hyvät omat ripset, mutta ne ovat suorat. Olen ottanut muutamia kertoja ripsien pidennykset, mutta niiden huoltaminen tuskastutti. Hain luonnollisempaa lopputulosta ja kokeilin Yumi Lashes taivutusta. Hoidon päätyttyä mietin, että ovatko nämä oikeasti munin ripseni! Katseeni oli avara ja näytti että ripsiä on paljon enemmän. Tätä hoitoa haluan jatkaa. – Emmi 28v.


Yumi Brows

Yumi Brows kulmien laminoinnilla kulmat saavat tuuheuden tuntua, haluttua mallia ja itsepäiset karvat asettuvat oikeaan suuntaan. Sisältää myös kulmien värjäyksen.  Hoidon voi uusia noin neljän viikon välein.

65€

Asiakaskokemus: Kulmakarvani ovat oikukkaat ja sojottavat omaan suuntaansa. Yumi Brows käsittelyllä sain kulmakarvoihini lisää tuuheuden tuntua ja avaramman katseen koska kulmakarvani taipuvat nyt ylöspäin ja oikeaan suuntaan. – Niina 32v.

Yumi Lashes + Yumi Brows 130€
Käsihoito

Kauniit kädet ovat käyntikorttisi. Käsihoitoomme kuuluu, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus. Tuotteina käytämme luonnollisia Ekopharman Hilla Helläm tuotteita. Mahdollisuus liittää käsihoitoon lisäpalveluna myös pehmittävä parafiinikäsittely.

65€
Jalkahoito

Täydelliseen jalkahoitoomme sisältyy jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus (lakan saa mukaan kotiin). Tuotteina käytämme luonnollisia Ekopharman Hilla Hellä tuotteita. Mahdollisuus liittää jalkahoitoon lisäpalveluna myös pehmittävä parafiinikäsittely.

89€

Asiakaskokemus: Olen tottunut jalkahoidossa kävijä ja ongelmanani on muutamat kovettumat päkiän alla, sekä helposti paksuuntuvat kynnet. JD Beautyssä sain todella taivaallisen kokonaisvaltaisen jalkahoidon, jossa keskityttiin toki ongelmiini, mutta se sisälsi paljon enemmän. Kuorinta, naamio ja hieronta kahvikupposen kera oli kerrassaan loistava. Kynsilakan sai omaksi. Tätä voi kuvailla täydelliseksi jalkahoidoksi ja nyt olen löytänyt oman jalkahoitopaikkani! Suosittelen – Merja 55v.

Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelaus on oman siistityn kynnen päälle levitettävä valokovetteinen lakkaus. Värivaihtoehtoja on useita ja valittavana myös ranskalainen lakkaus.

Geelilakkaus kestää useita viikkoja varpaankynsissä, tehden jalkojen hoidosta ihanan helppoa. Hoito kestää noin tunnin, jalkahoidon yhteydessä varataan aikaa noin 2 tuntia. Huoltoväli oman kynnen kasvusta riippuen 3-8 viikkoa.

60-140€
Hieronnat ja vartalohoidot


Hierontaterapeutin hoito / Dorn therapy (60min)

Manuaalinen, kokonaisvaltainen hoitomuoto, jota käytetään korjaamaan selkärangan ja nivelten virheasentoja. Korjaaminen tapahtuu dynaamisessa liikkeessä, eikä mitään tehdä liiallista voimaa käyttäen. Hoitomuotoa pystytään myös käyttämään asiakkaille, joille on tehty tekonivelleikkauksia. Liikkeessä pystytään vähentämään jännitystä lihaksissa, jolloin nivelten käsittely saadaan onnistumaan ilman vastajännistystä. Kuivakuppaus, syväkudoshieronta, fasettinivelten sekä lihaskalvojen käsittely, ääreishermosto, ravintoneuvonta ja kuntoilu ohjelmat yksilöitynä tarpeen mukaan. Ensikäynti sisältää konsultaation
80€ 

Asiakaskokemus: Kävin JD Beautyssä Karin hieronnassa hankalan molempien jalkojen symmetrisen pistelyn, polttelun ja kipujen vuoksi. Vaiva on ollut pitkään, alkanut kolme vuotta sitten. Yöt ovat olleet vaikeimpia ja olen joutunut turvautumaan särkylääkkeisiin. Hierontaa edeltävinä päivinä oli hyvin hankalaa. Kari käsitteli selkääni tunnin ajan. Seuraavana yönä ei ollut mitään oireita, eikä ole nyt ollut yli kuukauteen. Olen ottanut myös Xcryo hoitoa mm. polveeni ja huomannut myös sen auttavan. Tyytyväinen asiakas – Laila 77 v.

Hieronta (45min, 60min, 90min)

Monipuolinen hieronta, sisältää klassista- ja urheiluhierontaa, nivelliikkuvuuden parantamista ja ohjeistusta kotona tehtävään lihashuoltoon. Hieronta auttaa lihaskireyteen, kipuihin, rasituksesta palautumiseen ja lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hieronta on myös tehokas keino kokonaisvaltaiseen kehon rentoutumiseen, joka voi vaikuttaa positiivisesti myös unen laatuun. Pohdimme myös yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopvia menetelmiä kehon hyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitämiseen.

55€, 65€, 85€

Asiakaskokemus: Uskomattoman ihana hieronta, kiitos Pik! Tulin väsyneenä, lähdin kotiin energiaa ja hyvää oloa täynnä.Terhi

Thai hieronta

Thai hieronta on öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hoito tehdään perinteisellä, thai hierontaa varten valmistetulla patjalla, jolla tunnet olosi turvalliseksi ja sinun on helppo rentoutua. Hieronnassa ei käytetä öljyä, pukeudu väljiin mukaviin vaatteisiin.
60min 75€, 90min 90€

Aromahieronta

Rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta, jossa vuorottelevat akupainantatekniikka ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet. Ihanat eteeriset öljyt pehmittävät ihon ja rentouttavat mielen.
60min 75€, 90min 95€

Äitiyshieronta

Raskaus ja pienen lapsen syntymä ja lapsen kantaminen synnytyksen jälkeen saattavat saada aikaan virheasentoja, särkyjä ja kipuja. JD Beautyn mama massage yhdistää länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat rentoutumaan ja lievittämään erilaisia jännitystiloja. Äidit ansaitsevat hetken omaa aikaa! Tervetuloa, odottavat tai synnyttäneet.
60min 85€, 90min 120€

Kuumakivihieronta

Rentouttavassa kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä. Kivet nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Hoito on rentoutuselämys niin naisille kuin miehillekin.
60min 75€, 90min 120€

Itämainen päähieronta

Thaihierontaan perustuvassa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa, joka sekä rauhoittaa että energisoi. Pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla. Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut, levollinen ja seesteinen.
30min 49€, 60min 69€, 90min 89€

Itämainen jalkahieronta

Thaihierontaan perustuvassa jalkahieronnassa käytetään lempeää painallus tekniikkaa, jossa stimuloidaan jalkojen heijastepisteitä. KOko kehon jännitystä lievitetään näitä akupisteitä painamalla. Hoidossa käsitelllään myös hartioita. Hoidon jälkeen olosi on kevyt ja rentoutunut.
30min 49€, 60min 69€, 90min 89€


Lasten ja nuorten hieronta

Lasten luusto ja lihaksisto ovat kehittyvässä vaiheessa, jolloin lihashuolto on erityisen tärkeää. Paljon liikuntaa harrastavien lasten ja nuorten rasitusvammat ovat  yleistyneet, samoin tietokoneen ja kännykän käytöstä johtuvat niskan ja hartiaseudun ongelmat. Hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä rasitusvammojen syntymistä tai olemassaolevien vammojen kroonistumista. Hieronta auttaa myös liikunnan jälkeisestä rasituksesta palautumisessa. Se vilkastuttaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jonka kautta lihas saa kestävyyttä ja  mahdollisuuden kehittyä tehokkaammin. Hieronnasta voi saada helpotusta myös kehon ja mielen yliaktiivisuuteen sekä kasvukipuihin. Lapsi tai nuori kohdataan yksilöllisesti, jolloin löydetään juuri hänelle toimiva hoitotapa. Hoitotilanteessa on positiivinen ilmapiiri, jotta nuori asiakas kokee sen turvallisena ja miellyttävänä.

45€


Vartalohoidot

Vartalohoitona teemme Selän puhdistusta, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan/AHA-kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

85€
X°CRYO™ Paikallinen huippukylmähoito


X°CRYO™ on Suomessa kehitelty ja suunniteltu täysin sähköllä toimiva huippukylmähoitolaite.
Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä olosuhde, jossa kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan
Voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen- Lievitystä turvotuksessa ja tulehdustiloissa esim niveltulehduksissa- Liikeratojen paranemista esim. olkanivel (jäätynyt olkapää) ja polvinivelten alueella.
Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia. Vasodilaatio käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Hoitomuoto sopii erinomaisesti manuaalisen terapian, kuntoutuksen tai liikuntasuorituksen yhteyteen. Leikkauksien jälkihoitoon, kasvohoitojen yhteydessä.

X°CRYO™-Led Mask kasvoille hoitojen jälkeen rauhoittaa ihon punoitusta ja kuumotusta. Ihon tulehdustiloihin, aknen ja rosacean hoitoon. Xcryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja parantaa ihon kollageenituotantoa. Napakoittaa ja heleyttää ihoa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, virkistää ja palauttaa ihon hehkun.

25-50€/hoitokerta

Asiakaskokemus: Olen kärsinyt polvikivuista pitkään ja kokeillut mm. kipugeelejä ja glukosamiiniä tuloksetta. Nyt olen käynyt Xcryossa 2 kertaa ja kivut ovat poissa. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen kivut helpottivat. Pelaan sählyä, vaikka ikääkin jo on mutta on mahtavaa että tällä hoidolla saan jatkaa. – Lasse 73v.
Karvojen poisto/sokerointi

Sokerointi tehdään Hilla Hellä Sokeri- ja sokerointituotteilla. Kaikilla näillä tuotteilla on kotimaisesta työstä kertovat avainlipputunnus ja FI- Natura-luonnonkosmetiikka-sertifikaatti.

Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Sokerit sopivat myös hyvin herkkäihoisille. Hilla Hellä vartalosokeri on silkkisen pehmeää ja siksi sen levitys tuntuu miellyttävältä.
Sokerilla voidaan poistaa lyhyet, 2-3 mm pituiset karvat turvallisesti kaikilta vartalon alueilta, myös kasvoista.

Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan usein vähennettyä . Sokeroinnin jälkeen on tärkeä hoitaa ihoa oikein, jotta vältytään ongelmilta, kuten sisään kasvaneilta karvoilta. Hilla Hellä kotihoitotuotteilla saadaan sokeroitu iho voimaan hyvin myös hoitojen välillä.

 • Sokerointi on erittäin hellävarainen karvanpoistomenetelmä, karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan 
 • saadaan hellävaraisesti poistettua jopa 2-3 mm karvat myös intiimialueelta
 • sopii hyvin myös kuivaihoiselle ja esimerkiksi psoriaatikoille
 • kuorii kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa
 • Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja silkkinen

Ennen sokerointia:

 • ihon tulee olla terve
 • karvan tulee olla vähintään 2 mm pitkää
 • älä käytä kosteusvoidetta karvanpoistoa edeltävänä päivänä sokeroitavalla alueella
 • ihoa ei voida sokeroida, jos iho on palanut auringossa. Sokerointi voidaan tehdä vasta kun iho on kunnolla parantunut

Sokeroinnin jälkeen:

 • vältä saunaa, urheilua ja hikoilua
 • vältä aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24h
 • vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen muutama päivä, tämän jälkeen ihoa on hyvä kuoria muutaman kerran viikossa. 
 • säännöllinen ihon kosteutus ja kuorinta ehkäisee sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. 

20€-125€
Meikkaukset

Meikeissä huomioimme yksilöllisyyttä ja jokaisen omaa hehkua. Meikit teemme puhtailla ja luonnollisilla Mineralissima tuotteilla. Mineralissima on JD Beautyssä käytössä ensimmäisenä Suomessa. Mineralissima tuotteet ovat täysin luonnollisia mineraalimeikejä, eikä niitä ole testattu eläimillä. 100% vegaaniystävällistä kosmetiikkaa, ei sisällä mitään keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita.

 • Päivämeikki 60min / 65€
 • Ilta / juhlameikki 75min / 85€
 • Häämeikki 150€ (sis. Koemeikin)Kulmakarvojen kestopigmentointi (Swiss Color)

Kulmakarvojen kestopigmentoinnin tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja, antaa kasvoille kehykset ja hyvä pohja meikille.  

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaiteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. 

Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 2-3 tuntia riippuen asiakkaasta. Väri, tekniikka ja malli suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. 

Teemme shadow ja 3D- karvatekniikkaa Swiss Colorin puhtailla pigmenteillä.

Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi. Toimenpiteen jälkeen käsitellylle alueelle muodostuu rupi, joka irtoaa seuraavan viikon kuluessa. Rupea ei saa rapsuttaa pois ja alueen hoitoon annetaan kotihoito ohjeistus tehdyn toimenpiteen mukaan.

Ihon paranemisen myötä väri asettuu ja tummuu kudoksessa seuraavan neljän viikon aikana.

Vahvistuskäsittely tehdään noin kahden kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Vahvistuksen tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa parantaa värisävyä. 

Hoidon jälkeen tulee välttää ihoalueen kastelua, saunomista, uimista, hikoilua, aurinkoa ja muita kosmeettisia tuotteita noin neljän päivän ajan.

Vasta-aiheet kulmakarvojen  kestopigmentoinnille:

 • Vaikeat allergiat, rokahtumat ja ihottumat
 • Lidocaiiniyliherkkyys (harvinainen)
 • Häirintynyt ihon toiminta (vahva keloiditaipumus), rikkonainen iho, aktiivit ihosairaudet/ -muutokset (syntymämerkkiin, luomeen tai tuoreen arpikudoksen päälle ei pigmentoida.)
 • Veren hyytymisnopeuteen vaikuttavat lääkitykset, verenhyytymishäiriöt, (kirjallinen lääkärin lupa ja ohjeistus mahdollisesta lääkityksen tauoittamisesta)
 • Vahva verenpainelääkitys
 • Vahva jatkuva kortisonilääkitys
 • Aktiivit syöpähoidot, kemoterapia
 • Diabetes, (oltava hyvässä tasapainossa, tarvittaessa kirjallinen lääkärin lupa)
 • Herpesinfektio akuuttivaiheessa
 • Pahanlaatuiset sydämen rytmihäiriöt, sydämen tahdistinhoito, epilepsia
 • Aineenvaihduntasairaus
 • Kova flunssa, kuume tai muu tulehdussairaus
 • Alkoholin tai huumausaineen vaikutuksen alaisena oleminen
 • Jotkut kulmakarvaravinteet lisäävät voimakkaasti aineenvaihduntaa kudoksessa, käyttö lopetettava puoli vuotta ennen kulmien pigmentointia ja pigmentoinnin jälkeen 3kk ilman kulmakarvaravinnetta.
 • Raskaus, imetys (JD Beauty ei tee pigmentointeja raskaana oleville tai imettäville)
 • Jos käyt säännöllisesti luovuttamassa verta, huomioi 4kk varoaika, jolloin ei kelpuuteta luovuttamaan verta.

460€ sis. vahvistuskäynnin

Asiakaskokemus: Iän myötä kulmakarvani ovat haalistuneet ja karvaakin kasvaa vähemmän. Olin pitkään miettinyt kulmakarvojen pigmentointia, mutta olin epäileväinen. Kävin JD Beautyssä kosultaatiossa ja oloni tuli heti varmemmaksi. Minulle kerottiin toipumisesta ja koko operaatiosta selkeästi. Sain jo konsultaatiossa mukaani kotihoito-ohjeet. Nyt olen käynyt pigmetoinnissa 2 kertaa ja kulmani ovat upeat. Olen myös saanut postiivista palautetta ystäviltäni. – Leena 75v.