Hoidot

Kasvohoidot

Teemme kasvohoidot aina yksilöllisesti ihon ja asiakkaan tarpeen mukaan. Hoidoissa käytämme tehokasta Exuviance Professional sarjaa, sekä suomalaisia BTB13 tuotteita, myös HydraFacial, sekä PRX-T33 tehohoidot. Hoitoon kannattaa tulla noin 5 min ennen hoidon alkua. Ennen hoitoa teemme esitietokartoituksen, jotta osaamme ottaa huomioon mahdolliset allergiat ja sairaudet ja valita sopivimman hoidon juuri sinun ihollesi.

Kaikki kasvohoitomme sisältävät halutessasi kulmien siistimisen. Voit myös valita lisäpalveluina esim. kestovärjäykset tai lisähieronnan.

Toivomme sinulle mahdollisimman rauhallista ja rentouttavaa hoitohetkeä, jossa pääset eroon arjen pyörityksestä ja tästä syystä toivommekin että puhelimesi olisi äänettömällä.


Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus sopii epäpuhtaalle ja akne iholle, tai jos ihossa on tukkeumia esim. tilapäisestä stressistä johtuen. 

Iho puhdistetaan meikistä ja hoitoainejäämistä ja iholle tehdään AHA-kuorinta, joka pehmittää ihon pintaa ja ihotalia ja helpottaa epäpuhtauksien irroittamista mekaanisesti. Ihohuokoset tyhjennetään mekaanisesti komedoraudan avulla, kulmat siistitään asiakkaan halutessa. Mikäli puhdistukselta jää aikaa, tehdään kevyt hieronta ja lopuksi levitetään iholle rauhoittava ja tasapainottava naamio. 

Iho on puhtaampi, raikkaampi ja kuulaampi. 

99€


Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus sopii herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Hoidossa ihon pinta puhdistetaan hyvin, iholle tehdään ultraäänilaitteella kuorinta ja syväpuhdistus. Kulmat siistitään ja iholle levitetään ihotyypin mukainen naamio.

Ultraäänipuhdistus auttaa poistamaan epäpuhtauksia ihon pinnalta, avaa ihohuokosia ja kuorii kuolleita ihosoluja. Hoito toteutetaan ultraäänilaitteella, joka ultraääniaalloilla ja suuritaajuisella värähtelyllä poistaa iholta kuolleita pintasoluja ja näin ollen myös uudistaa, puhdistaa ihoa. Tärinä toimii myös mielyttävänä hierontana. 

Esteet hoidon tekemiselle:

Sydämentahdistin, metalliset implantit, syöpä tai kasvaimet, pahanlaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella, kilpirauhasenhäiriöt (kaulan alueella), laskimotulehdus, osteoporoosi, raskaus.

99€

Asiakaskokemus: Minulla on herkkä ja tukkoinen iho, enkä pidä lainkaan mekanisesta ihonpuhdistuksesta. Nyt olen käynyt ultraäänipuhdistuksessa, jolla ihoni liiallinen tali sadaan pois ja iho pysyy kirkkaana ja raikkaana. Hoidon jälkeen käyttämäni tuotteet imeytyvät paremmin, eikä iho kiiltele niin paljon. Olin myös yllättynyt miten tasaiselta iho näytti heti hoidon jälkeen.

-Katri 43 v.


Timanttihionta

Timanttihionta sopii erinomaisesti vahvalle, rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, mutta myös kuiva iho saa tästä apua. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, Ihoa kirkastava koneellinen timanttihionta, kulmien siistiminen, kevyt hieronta ja naamio.

Timanttihionta on koneellinen hoito, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa kevyen alipaineimun ja kevyesti hiovan hoitopään avulla. Hoitopäiden karheuksia on eri vahvuisia, jolloin pystymme hoitamaan ohuempia tai paksumpia ihoalueita, arpia ja juonteita.

Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Iho on silmin nähden kirkkaampi, raikkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet sekä meikki levittyvät iholle paremmin.

99€

X°CRYO™-Led Mask

X°CRYO™-Led Mask kasvoille rauhoittaa ihon punoitusta ja kuumotusta. Ihon tulehdustiloihin, aknen ja rosacean hoitoon. Xcryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja parantaa ihon kollageenituotantoa. Napakoittaa ja heleyttää ihoa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, virkistää ja palauttaa ihon hehkun.

39€ / hoidon yhteydessä 25€


Exuviance kasvohoidot

AHA-happo kuorii hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämä auttaa kuivaa ihoa, edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen, tämä menee ohi hetken kuluttua. Aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille. Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. 

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä exuviance hoidossa noin kerran kuukaudessa, mutta suunnittelemme jokaisen tarpeisiin oman hoitokokonaisuuden.

68€-154€

Asiakaskokemus: Aivan ihana ja rentouttava 90min kasvohoito. Nautin ja melkein nukahdin hoidon aikana. Erityispisteet käsihieronnasta kasvonaamion vaikutusaikana! Viihtyisä ja siisti tila. Suosittelen!Maija

exuviance.fi

HydraFacial hoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti Hydra Facial ihonhoitolaitteen avulla.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin. 

HydraFacial™ Signature -kasvohoito normaalille iholle. Kuorinta, ihohuokosten tyhjennys, kosteutus hydrafacial laitteella.

119€

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito tukkoiselle/epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistava kasvohoito. Kuorinta, Glysal hapotus, ihohuokosten tyhjennys sekä tehokosteutus hydrafacial laitteella.

155€

Asiakaskokemus: Kärsin aknesta, johon olen syönyt mm. roaccutan kuurin. Jonkin aikaa kuurin jälkeen ihoni alkoi kuitenkin jälleen näyttää huonolta. Löysin Hydrafacialin, jossa käyn nyt säännöllisesti noin kerran kuukaudessa ja saan säilytettyä ihossani tasapainon. Näppyjä saattaa toki silloin tällöin edelleenkin tulla, mutta ne paranevat nopeammin eikä iholleni synny arpia. – Pia 23v.

HydraFacial ™ -Age Refinement -kasvohoito ihon ikämuutoksille. Kuorinta, Glysal hapotus, ihohuokosten tyhjennys, dermabuilder peptidiboosteri sekä tehokosteutus hydrafacial laitteella.

175€

Asiakaskokemus: Käyn JD Beautyssä säännöllisesti Hydrafacial Age Refinement hoidossa pitääkseni ihoni puhtaana ja napakkana. Tästä hoidosta tulee tunne että iho hengittää ja on kimmoisa. Olen huomannut, että säännöllisesti käytynä ihoni pysyy hyvänä eikä leuan seudulle tule minua ennen vaivannutta tukkeumaa. – Jenny 39v.

HydraFacial ™ -Platinum -kasvohoito on konaisvaltaisin HydraFacial -kasvohoitomme. Hoidon alussa tehdään koneellinen kuona-aineiden poisto lymfaterapian avulla. Tämän jälkeen iholle tehdään kuorinta, Glysal hapotus, ihohuokosten tyhjennys, boosteri (Dermabuilder ™, Britenol ™, tai  ReGen GF™ ), sekä tehokosteutus hydrafacial laitteella. Hoito viimeistellään LED-valoterapialla. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle ja decolletelle.

299€

Katso lisää: https://www.facebook.com/jdbeauty.fi/videos/2985710091514267/


BTB13 Kasvohoidot

Suomalainen tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio
 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BTB13 Skin Relief Treatment -kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle

BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, punoittavalle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa
rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu
BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärtyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Lisäksi C- ja
E-vitamiinit hoitavat ja vahvistavat herkkää ihoa, prebiootit tukevat ihon luonnollista suojamekanismia.
Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläistä kimmoisuutta, allantoiini ja keramidit
suojaavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja jopa atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää
ihon punoitusta ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.

”Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.”

105€


BTB13 Effective Lifting Therapy -kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle 

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Age Defying Skin Treatment hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja sekä ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito kiinteyttää ihoa, parantaa sen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. 

”Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, parantaa ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.”

135€


BTB13 Clarifying Skin Treatment -puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle

 Ihoa korjaava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun  BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. Aaloen lehtiuute ja allantoiini kosteuttavat herkkää ja tulehtunutta ihoa. BTB13 Clarifying Skin Treatment -hoito tuo tuloksia ja tehoa ihonhoitoon, kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia.

”Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.”

99€


BTB13 De-Stress Vitamin Treatment -kasvohoito väsyneelle ja samealle iholle

BTB13 De-Stress Vitamin Treatment on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. Stressaantunut iho voi olla ärtynyt, kirjava ja siinä voi olla huonosta aineenvaihdunnasta ja alentuneesta kosteuden sitomiskyvystä johtuvia kuivia laikkuja.  BTB13TM -yhdiste edistää solujen energia-aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia, puhdistaa soluja kuona-aineista sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Iholle välttämättömät ihovitamiinit silottavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja suojaavat ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä.

 ”Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.”

105€


BTB13 Intense Hydration Treatment

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.
Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää
ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja
peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.
Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden.

”Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito sitoo ihoon kosteutta tehden siitä kimmoisan ja nuorekkaan
heleän.”

115€


BTB13 Micro-Meso Therapy -Mikroneulaus & Mesoterapiakäsittely 

BTB13 Micro-Meso Therapy on hoitomenetelmä, joka yhdistää tehokkaaksi kokonaisuudeksi ihon kollageenia edistävän mikroneulauksen ja ihoa täyteläistävän mesoterapian. Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä  patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. 

Hoito sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ihonsa rakennetta, tasoittaa ihon väriä ja pintaa ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoista, mutta jo yksikin hoito kosteuttaa ja täyteläistää ihoa ja lisää ihon kimmoisuutta. BTB13 Micro-Meso Therapy hoitomenetelmällä voidaan hoitaa myös tuloksellisesti suuria ihohuokosia ja aknearpia.

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 – 2mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria hoitoon kehitettyjen seerumeiden avulla. 

 • On mahdollista, että iho punoittaa hoitopäivänä ja saattaa kihelmöidä sekä tuntua kiristävältä tai jopa kuivalta. 
 • Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa, eikä iholle suositella levitettäväksi muita kuin ohjeistettuja tuotteita.
 • Aurinkoa tulee välttää viikon ajan ja aurinkosuojavoidetta käyttää hoitoprosessn ajan. Suosituksena mineraalimeikki.
 • Kotithoitoon suosttelemme BTB13 Anti-Redness -voidetta ja ihotyypin muikaista seerumia. 

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, vaikutukset iholla näkyvät yksilöllisesti. Suosittelemme mikroneulaushoitoa 3-4 kerran sarjahoitona, puolen vuoden välein. Hoidot tehdään 5-6 viikon välein. Ylläpitohoitoa voi jatkaa 2-3 krt/vuodessa.

Hoitoa ei voida tehdä:

 • jos käytössä verenohennuslääkkeitä 
 • säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville henkilöille
 • Insuliinihoitoista diabetesta sairastaville 
 • mikäli hoidettavalla alueella on aktiivista aknea, bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus 
 • Henkilöille, joilla on taipumus arpikeloideihin tai kolmoishermosärkyyn 
 • Raskaana oleville tai imettäville 
 • Syöpää sairastaville tai syöpähoidoissa oleville

Kasvot 170€, kasvot ja kaula 220€

Asiakaskokemus: Olen kosmetiikan ja hoitojen suurkuluttaja ja kokeillut useita eri hoitomuotoja. En silti halua toistaiseksi mitään radikaalimpaa iholleni. Olen myös aiemmin käynyt toisen tuotesarjan neulauksessa, mutta JD Beautyn BTB13 hoito vakuutti. Tässä käytetään eri ”vahvuisia” neuloja, ja valitaan aina iholleni sopiva seerumi. Ihoni väri tasoittui silminnähden ja kimmoisa tunne oli omaa luokkaansa. Hoidon jälkeen punoittaa hetken, mutta se menee nopeasti ohi. Nyt takana 3 hoitoa ja jatkan vielä ainakin muutaman hoidon verran. Katsomme sitten miten ylläpidämme tätä tulosta. Kotihoito ohjeet sain kirjallisena ja käytän myös suositeltua voidetta aina hoidon jälkeen. Palvelu on asiantuntevaa ja laadukasta. En voisi olla tyytyväisempi! -Päivi 49v.


BTB13 Hiuspohjan mikroneulaus

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen on monia miehiä ja naisia koskettava vaiva. Hiusten lähtöön voi olla paljon erilaisia syitä ja hiustenlähtöä voidaan hoitaa ja ehkäistä ajoissa aloitetulla hoidolla. BTB13-yhdiste on patentoitu, suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen myös hiuspohjassa ja karvatupissa. 

BTB13 tarjoaa tehokkaan hoitomenetelmän, jolla viedään soluja aktivoivaa BTB13-yhdistettä syvälle dermiksen tasolle, jossa karvatupet sijaitsevat.  BTB13 Micro-Meso Therapy -hoitomenetelmä on tehokas keino hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä ja hiusten ohenemista. BTB13 Micro-Meso Therapy -neulausmenetelmä mahdollistaa soluja aktivoivan BTB13-yhdisteen vaikutuksen syvemmällä dermiksen tasolla sijaitsevissa karvatupissa vahvistaen ja aktivoiden karvan kasvua ja hyvää rakennetta.
Hoitoon on hyvä tulla hiukset pestyinä, ilman muotoilutuotteita. Hoidon jälkeen on vältettävä kastelua ja hikoilua 24h ajan. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi kosmetologi/sairaanhoitaja suosittelee juuri sinun hiuksille ja hiuspohjalle sopivimmat BTB13 kotihoitotuotteet. Suosittelemme hoidossa käymistä säännöllisesti, noin kuukauden välein, kunnes haluttu lopputulos saavutetaan. Tämän jälkeen on hyvä käydä ylläpitohoidossa kosmetologin/sairaanhoitajan ohjeistuksen mukaan.


PRX-T33

PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age- hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa.

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33 % TCA-happoa, vetyperoksidia ja 5 % Kojic-happoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle.
Nopea hoitomuoto vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Ihon ikääntyminen

Ihon ikääntymisprosessit alkavat aktivoitua noin 20-25 vuoden iässä. Ihon suojabarrieri heikkenee ja epidermis alkaa ohentua, jolloin kosteus haihtuu helpommin ihosta ja se kuivuu. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuuttaan. Iholle epätasaisesti kertyvä pigmentti muodostaa pigmenttiläiskiä. Paras keino ehkäistä ikääntymisprosesseja on elvyttää ihon toimintoja, stimuloida solujen ja kollageenin tuotantoa sekä suojata iho haitalliselta UV-säteilyltä.

PRX-T33 – Neulaton biorevitalisaatio

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa − kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyvät kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-
ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

 • TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa.
 • Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa.
 • Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.
 • Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä, tulokset ovat huomiota herättäviä − välittömästi ja pitkäkestoisesti.
Miksi PRX-T33?
 • Kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina
 • Nopea ja kivuton hoitomenetelmä
 • Ei aiheuta ihon kuoriutumista tai muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia
 • Välittömästi nähtävät ja pitkäkestoisesti vaikuttavat hoitotulokset
 • Ainutlaatuinen patentoitu koostumus
 • Turvallinen, CE-merkitty lääkinnällinen laite
Hoidon indikaatiot

PRX-T33-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi” tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa. Ylläpitohoitoa suositellaan kahden kuukauden välein, jotta hoitotulokset säilyvät ja ikääntymisprosessit hidastuvat.

Hoitoalueet
 • Rypyt ja juonteet
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut kaulan, dekolteen iho
 • Veltostunut iho ja käsien iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
PRX-T33 -hoito

PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla.

Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan
happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla. Tulokset ovat aina yksilöllisiä.

Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi tehtävällä hoidolla.

160-990€PRX-T33 & mikroneulaus 

PRX-T33 & mikroneulaus yhdistelmähoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla.

Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja entistä tehokkaammin. Hoito vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan ja Iho saattaa kuoriutua hoidon jälkeen. Ihoa ei saa kosketella eikä nyppiä tai kuollutta solukkoa repiä, jotta ihoon ei kulkeudu bakteereita ja haitallisia mikro-organismeja.

Yhdistelmähoidon jälkeen käytetään viikon ajan vain WiQo BOOSTER -jälkihoitosprayta (130€). WiQo FACE CREAM for DRY SKIN (87€) -palauttavan hoitovoiteen käytön voi ottaa osaksi kotihoitoa viikon kuluttua yhdistelmähoidosta. Ulkoillessa laadukkaan SPF- voiteen käyttö on tärkeää.
Ripset ja kulmat

Teemme ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä sekä kestotaivutuksia ja laminointeja.

Ripsien ja kulmien värjäys tehdään yhdessä asiakkaan kanssa sovituilla sävyillä ja muoto päätetään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Muotoilussa käytämme vahaa, sokeria tai pinsettejä. Pyrimme tekemään värjäykset mahdollisimman hellävaroen. Mikäli kuitenkin olet allergisoitunut joskus hiusväreille, ei toimenpidettä voida toteuttaa.

20-42€


Yumi Lashes

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus saa ripset näyttämään tuuheilta, pitkiltä ja upeilta, ilman liimaa ja lisäosia. Hoitoon sisältyy myös ripsien värjäys. Hoidon voi uusia noin 8 viikon välein. Hoidon jälkeen ripset on hyvä jättää kastelematta noin 48tuntia ja tämän jälkeen suositellaan käytettäväksi Yumi Lashes ripsiseerumia, joka vahvistaa ja kosteuttaa ripsiä sekä pidentää hoidon tulosta.

110€

Asiakaskokemus: Minulla on melko hyvät omat ripset, mutta ne ovat suorat. Olen ottanut muutamia kertoja ripsien pidennykset, mutta niiden huoltaminen tuskastutti. Hain luonnollisempaa lopputulosta ja kokeilin Yumi Lashes taivutusta. Hoidon päätyttyä mietin, että ovatko nämä oikeasti munin ripseni! Katseeni oli avara ja näytti että ripsiä on paljon enemmän. Tätä hoitoa haluan jatkaa. – Emmi 28v.


Yumi Brows

Yumi Brows kulmien laminoinnilla kulmat saavat tuuheuden tuntua, haluttua mallia ja itsepäiset karvat asettuvat oikeaan suuntaan. Sisältää myös kulmien värjäyksen.  Hoidon voi uusia noin neljän viikon välein.

70€

Asiakaskokemus: Kulmakarvani ovat oikukkaat ja sojottavat omaan suuntaansa. Yumi Brows käsittelyllä sain kulmakarvoihini lisää tuuheuden tuntua ja avaramman katseen koska kulmakarvani taipuvat nyt ylöspäin ja oikeaan suuntaan. – Niina 32v.

Yumi Lashes + Yumi Brows 135€
Ripsienpidennykset

Käytämme markkinoiden laadukkaimpia ripsienpidennyskuituja ja liimoja. Ripsiteknikomme ovat käyneet yksityiskohtaisen ja kattavan ripsienpidennyskoulutuksen, sekä jatkokoulutuksia. He täydentävät osaamistaan jatkuvasti. Panostamme erityisesti turvallisuuteen ja hygieeniseen toimintaan.

Pehmeät, kauniit ja juuri sinun ripsillesi sopivat pidennykset
Koulutettu ripsiteknikko osaa luoda juuri sinulle sopivat pidennykset omien ripsiesi ja mieltymyksiesi mukaisesti. Ripsienpidennyksiä tehdessä ripsiteknikko varmistaa ettei pidennykset ole kuluttavia tai raskaita asiakkaan omille ripsille valitsemalla pidennyksille oikean pituuden, tuuheuden ja kaarevuuden.
Näin asiakkaan omat ripset eivät vahingoitu pidennysten takia. Pidennyskuidut ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät pitkään kauniin muotonsa. Oikein laitettuna pidennykset näyttävät luonnollisilta, eivätkä tunnu silmissä miltään.

Ripsipidennysten huoltaminen
Omien luonnonripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Suosittelemme ripsipidennysten huoltamista n. 3-4 viikon välein, jolloin ripsienpidennysten laittoa ei tarvitse aloittaa alusta. Huollossa lisätään uusia pidennyksiä uusiin kasvaneisiin ripsiin. HUOM! Meillä on myös käytössään allergia-ystävällinen liima josta on poistettu yleisimmin allergiaoireita aiheuttavia ainesosia. Suosittelemme myös pidennysten aikana välttämään öljypohjaisten aineiden käyttöä silmien alueella sekä vedellä kastelua/saunomista ensimmäisten 48h aikana pidennysten laittamisesta. Teknikkomme ohjeistavat myös ripsienpidennysten puhdistuksen ja oikean kotihoidon. Näin ollen varmistetaan paras mahdollinen pysyvyys ripsienpidennyksille.
Käsihoito

Kauniit kädet ovat käyntikorttisi. Käsihoitoomme kuuluu, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus. Tuotteina käytämme luonnollisia Ekopharman Hilla Helläm tuotteita. Mahdollisuus liittää käsihoitoon lisäpalveluna myös pehmittävä parafiinikäsittely.

70€

Geelilakkaukset, Yumi Nails kädet

Yumi Nails on uuden sukupolven keratiinihoito ja geelilakkaus, jonka avulla tasaiseenkin kynteen voidaan muotoilla kauniin kaareva muoto ja jopa pidentää kynttä vain geelilakan avulla ilman lisäosia – luonnollisen kauniisti. Keratiinihoito auttaa vahvistamaan kynsiä ja valmistelemaan ne aluslakkaa varten. Näin aluslakka tarttuu paremmin luonnolliseen kynteen. Kiiltävä päällyslakka tekee kynsistä uskomattoman kiiltävät ja lujat. Keratiinihoidon sisältävä geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3-4 viikoksi. 

 62-70€Jalkahoito

Medikaaliseen jalkahoitoon sisältyy kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, ihon kosteutus. Tässä hoidossa keskitymme ongelmaan, esim. paksuuntuneet kynnet, kovettumat tai halkeileva iho. Teemme hoitokonsultaation ja tarvittaessa ohjaamme jatkohoitoon. (Emme hoida sieni-infektioita)

Täydelliseen jalkahoitoomme sisältyy jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, jalkakuorinta, sekä naamio, hieronta ja lakkaus (lakan saa mukaan kotiin). Tuotteina käytämme luonnollisia Ekopharman Hilla Hellä tuotteita. Mahdollisuus liittää jalkahoitoon lisäpalveluna myös pehmittävä parafiinikäsittely.

85-105€

Asiakaskokemus: Olen tottunut jalkahoidossa kävijä ja ongelmanani on muutamat kovettumat päkiän alla, sekä helposti paksuuntuvat kynnet. JD Beautyssä sain todella taivaallisen kokonaisvaltaisen jalkahoidon, jossa keskityttiin toki ongelmiini, mutta se sisälsi paljon enemmän. Kuorinta, naamio ja hieronta kahvikupposen kera oli kerrassaan loistava. Kynsilakan sai omaksi. Tätä voi kuvailla täydelliseksi jalkahoidoksi ja nyt olen löytänyt oman jalkahoitopaikkani! Suosittelen – Merja 55v.Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelaus on oman siistityn kynnen päälle levitettävä valokovetteinen lakkaus. Värivaihtoehtoja on useita ja valittavana myös ranskalainen lakkaus.

Geelilakkaus kestää useita viikkoja varpaankynsissä, tehden jalkojen hoidosta ihanan helppoa. Hoito kestää noin tunnin. Huoltoväli oman kynnen kasvusta riippuen 3-8 viikkoa.

60-70€Yumi Feet

Yumi Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”Kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa, erityisten kovettumia liottavien lappujen avulla. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YumiFeet-hoitoon aina uudelleen. Ei sisällä lakkausta, eikä jalkakylpyä. Tämä on loistava valinta esim. Geelilakkausten tai kasvohoidon yhteyteen.

55€
Hieronnat ja vartalohoidot
Hieronta (45min, 60min, 90min)

Monipuolinen hieronta, sisältää klassista- ja urheiluhierontaa, nivelliikkuvuuden parantamista ja ohjeistusta kotona tehtävään lihashuoltoon. Hieronta auttaa lihaskireyteen, kipuihin, rasituksesta palautumiseen ja lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hieronta on myös tehokas keino kokonaisvaltaiseen kehon rentoutumiseen, joka voi vaikuttaa positiivisesti myös unen laatuun. Pohdimme myös yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopvia menetelmiä kehon hyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitämiseen.

60€, 70€, 90€

Asiakaskokemus: Uskomattoman ihana hieronta, kiitos Pik! Tulin väsyneenä, lähdin kotiin energiaa ja hyvää oloa täynnä.Terhi


Thaihieronta

Thai hieronta on öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hoito tehdään perinteisellä, thai hierontaa varten valmistetulla patjalla, jolla tunnet olosi turvalliseksi ja sinun on helppo rentoutua. Pukeudu väljiin mukaviin vaatteisiin.

60min 80€, 90min 95€


Terapeuttinen thaihieronta

Kokonaisvaltainen tehokas koko kehon hieronta, jossa keskitytään asiakkaan kipua aiheuttaviin ongelmiin. Ryhtiongelmiin, päänsärkyyn/migreeniin, levottomin jalkoihin sekä erilaisiin jännitystiloihin. Hoidossa käytetään asiakaslähtöisesti erilaisia hoitavia eteerisiä öljyjä, painelu tekniikkaa sekä hoitajan koko kehon painoa. Hoito on voimakas ja tarvittaessa käytetään eteerisiä öljyjä.

60min 85€, 90min 115€


Aromahieronta

Rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta, jossa vuorottelevat akupainantatekniikka ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet. Ihanat eteeriset öljyt pehmittävät ihon ja rentouttavat mielen.

60min 79€, 90min 105€


Stress Fix hieronta

Rentouttava hieronta stressin poistoon ja rentoutumiseen. Hoidossa käytetään salvian ja laventelin puhtaimpia eteerisiä öljyjä, joilla on tutkitusti rentouttava vaikutus. Hoito sisältää otteita länsimaisesta, sekä aasialaisesta hieronnasta, akupainannasta ja refleksologiasta.
Hoidon jälkeen sekä keho, että mieli ovat rentoutuneet ja olosi kevyt ja seesteinen.

90min 125€


Äitiyshieronta

Raskaus ja pienen lapsen syntymä ja lapsen kantaminen synnytyksen jälkeen saattavat saada aikaan virheasentoja, särkyjä ja kipuja. JD Beautyn mama massage yhdistää länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat rentoutumaan ja lievittämään erilaisia jännitystiloja. Äidit ansaitsevat hetken omaa aikaa! Tervetuloa, odottavat tai synnyttäneet.


60min 85€, 90min 120€


Kuumakivihieronta

Rentouttavassa kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä. Kivet nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Hoito on rentoutuselämys niin naisille kuin miehillekin.

60min 85€, 90min 120€


Itämainen päähieronta

Thaihierontaan perustuvassa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa, joka sekä rauhoittaa että energisoi. Pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla. Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut, levollinen ja seesteinen.

30min 55€, 60min 75€, 90min 95€


Itämainen jalkahieronta

Thaihierontaan perustuvassa jalkahieronnassa käytetään lempeää painallus tekniikkaa, jossa stimuloidaan jalkojen heijastepisteitä. KOko kehon jännitystä lievitetään näitä akupisteitä painamalla. Hoidossa käsitelllään myös hartioita. Hoidon jälkeen olosi on kevyt ja rentoutunut.

30min 55€, 60min 75€, 90min 95€


Bambuhieronta

Rentouttava hieronta, jossa käytetään bambukeppejä. Hoito lievittää jännitystä ja stressiä, sekä sopii hyvin myös urheilijoille ja miehille. Ihana lahjaidea!

60 min 85€, 90 min 120€


Hermoratahieronta

Alkujaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvassa lempeässä hieronnassa käsitellään koko keho. Hoito on rauhallista ja miellyttävää ja hoidon jälkeen on levollinen ja hyvä olla. Hermoratahieronnasta on saatu apua monenlaisiin vaivoihin, kuten:

– yleinen lihaskireys ja jännitys
– unettomuus
– yleiset nivelkivut, jolloin vaikutetaan nivelruston
verenkiertoon,
-aineenvaihduntaan 
– migreeni, päänsäryt, huimaukset
– ylä- ja alaraajojen säteilykivut ja puutumiset
– fibromyalgia, reumaattiset oireet

Hermoratahieronta 1h 45min 135€
(Hieronnan JD beautyssä toteuttaa hermoratahieronta koulutuksen käynyt sairaanhoitaja-kosmetologi.)


Lasten ja nuorten hieronta

Lasten luusto ja lihaksisto ovat kehittyvässä vaiheessa, jolloin lihashuolto on erityisen tärkeää. Paljon liikuntaa harrastavien lasten ja nuorten rasitusvammat ovat  yleistyneet, samoin tietokoneen ja kännykän käytöstä johtuvat niskan ja hartiaseudun ongelmat. Hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä rasitusvammojen syntymistä tai olemassaolevien vammojen kroonistumista. Hieronta auttaa myös liikunnan jälkeisestä rasituksesta palautumisessa. Se vilkastuttaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jonka kautta lihas saa kestävyyttä ja  mahdollisuuden kehittyä tehokkaammin. Hieronnasta voi saada helpotusta myös kehon ja mielen yliaktiivisuuteen sekä kasvukipuihin. Lapsi tai nuori kohdataan yksilöllisesti, jolloin löydetään juuri hänelle toimiva hoitotapa. Hoitotilanteessa on positiivinen ilmapiiri, jotta nuori asiakas kokee sen turvallisena ja miellyttävänä.

50€
Vartalohoidot

SELÄN PUHDISTUS

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan/AHA-kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

90€

BTB13 ENERGIZING DE-STRESS VITAMIN TREATMENT

Rentouttava ja virkistävä hoitoelämys kasvoille ja vartalolle on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito alkaa kevyellä hieronnalla vartalolle omega-rasvahappoja sisältävällä ja mielialaa kohottavalla hierontaöljyllä, joka edistää nestekiertoa kehossa ja lievittää lihasjännitystä. Hoito jatkuu kasvojen ihon puhdistuksella sekä ihon uusiutumista edistävällä kuorinnalla. Rentouttava kasvohieronta edistää nestekiertoa kasvoilla ja virkistää ilmettä. Ihon tarpeen mukainen hoitonaamio ja stressiä lievittävä päänhieronta viimeistelee hoidon. Hoidossa käytetään runsaasti iholle välttämättömiä vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja tekevät ihosta kirkkaan, kimmoisan ja raikkaan.

129€

X°CRYO™ Paikallinen huippukylmähoito

X°CRYO™ on Suomessa kehitelty ja suunniteltu täysin sähköllä toimiva huippukylmähoitolaite.
Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä olosuhde, jossa kehon pintasolujen lämpötila lasketaan haluttuun 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan
Voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen- Lievitystä turvotuksessa ja tulehdustiloissa esim niveltulehduksissa- Liikeratojen paranemista esim. olkanivel (jäätynyt olkapää) ja polvinivelten alueella.
Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia. Vasodilaatio käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Hoitomuoto sopii erinomaisesti manuaalisen terapian, kuntoutuksen tai liikuntasuorituksen yhteyteen. Leikkauksien jälkihoitoon, kasvohoitojen yhteydessä.

X°CRYO™-Led Mask kasvoille hoitojen jälkeen rauhoittaa ihon punoitusta ja kuumotusta. Ihon tulehdustiloihin, aknen ja rosacean hoitoon. Xcryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja parantaa ihon kollageenituotantoa. Napakoittaa ja heleyttää ihoa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, virkistää ja palauttaa ihon hehkun.

25-50€/hoitokerta

Asiakaskokemus: Olen kärsinyt polvikivuista pitkään ja kokeillut mm. kipugeelejä ja glukosamiiniä tuloksetta. Nyt olen käynyt Xcryossa 2 kertaa ja kivut ovat poissa. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen kivut helpottivat. Pelaan sählyä, vaikka ikääkin jo on mutta on mahtavaa että tällä hoidolla saan jatkaa. – Lasse 73v.
Karvojen poisto/sokerointi

Sokerointi tehdään Hilla Hellä Sokeri- ja sokerointituotteilla. Kaikilla näillä tuotteilla on kotimaisesta työstä kertovat avainlipputunnus ja FI- Natura-luonnonkosmetiikka-sertifikaatti.

Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Sokerit sopivat myös hyvin herkkäihoisille. Hilla Hellä vartalosokeri on silkkisen pehmeää ja siksi sen levitys tuntuu miellyttävältä.
Sokerilla voidaan poistaa lyhyet, 2-3 mm pituiset karvat turvallisesti kaikilta vartalon alueilta, myös kasvoista.

Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan usein vähennettyä . Sokeroinnin jälkeen on tärkeä hoitaa ihoa oikein, jotta vältytään ongelmilta, kuten sisään kasvaneilta karvoilta. Hilla Hellä kotihoitotuotteilla saadaan sokeroitu iho voimaan hyvin myös hoitojen välillä.

 • Sokerointi on erittäin hellävarainen karvanpoistomenetelmä, karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan 
 • saadaan hellävaraisesti poistettua jopa 2-3 mm karvat myös intiimialueelta
 • sopii hyvin myös kuivaihoiselle ja esimerkiksi psoriaatikoille
 • kuorii kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa
 • Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja silkkinen

Ennen sokerointia:

 • ihon tulee olla terve
 • karvan tulee olla vähintään 2 mm pitkää
 • älä käytä kosteusvoidetta karvanpoistoa edeltävänä päivänä sokeroitavalla alueella
 • ihoa ei voida sokeroida, jos iho on palanut auringossa. Sokerointi voidaan tehdä vasta kun iho on kunnolla parantunut

Sokeroinnin jälkeen:

 • vältä saunaa, urheilua ja hikoilua
 • vältä aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24h
 • vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen muutama päivä, tämän jälkeen ihoa on hyvä kuoria muutaman kerran viikossa. 
 • säännöllinen ihon kosteutus ja kuorinta ehkäisee sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. 

20€-129€
Meikkaukset

Meikeissä huomioimme yksilöllisyyttä ja jokaisen omaa hehkua. Meikit teemme puhtailla ja luonnollisilla Mineralissima tuotteilla. Mineralissima on JD Beautyssä käytössä ensimmäisenä Suomessa. Mineralissima tuotteet ovat täysin luonnollisia mineraalimeikejä, eikä niitä ole testattu eläimillä. 100% vegaaniystävällistä kosmetiikkaa, ei sisällä mitään keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita.

 • Päivämeikki 60min / 65€
 • Ilta / juhlameikki 75min / 85€
 • Häämeikki 150€ (sis. Koemeikin)Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on eräänlainen kestomeikki ja sitä käytetään muun muassa kulmien ja silmänrajojen teossa. Kestopigmentointi pysyy ihossa 2-5 vuotta ja haalistuu ihon uusiutumisen myötä. Pigmentoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa muutaman vuoden välein. Kestopigmentointi toteutetaan puhtailla Swiss Colorin väreillä.

Ennen toimenpidettä pigmentoinnin malli ja väri suunnitellaan asiakkaan kanssa. Uudet pigmentoinnit vaativat vähintään 2 käsittelykertaa, jotta tulos pysyy ihossa parhaalla mahdollisella tavalla
Ennen kuin pigmentointia aloitetaan, käydään asiakkaan kanssa läpi pigmentoinnin värit, sävyt ja mallit. Markkinoilla on erilaisia puuduteaineita ja jossain tapauksissa ihon pintaa pitää hieman käsitellä ennen kuin puudutetta voidaan laittaa iholle. Tarkoituksena on kuitenkin, että pigmentointi olisi mahdollisimman kivuton ja mukava asiakkaalle.

Jälkipigmentointi eli toinen käsittelykerta suositellaan tehtävän 6-12 viikon jälkeen ensimmäisestä käsittelykerrasta, koska kestopigmentointi haalistuu jonkin verran ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Heti käsittelyn jälkeen lopputulos näyttää tummemmalta kuin oli suunniteltu, koska ihon pinta menee vereslihalle ja punoittaa. Pigmentoinnin tulos näyttää myös 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ns. kuoriutuu pois. Pigmentoinnin jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä. Alue voi myös olla hieman arka.Tulehdusvaaran ehkäisemiseksi auringonottoa, saunomista, uimista uimahallissa sekä hyvin hikistä liikuntaa tulee välttää 3-4 päivän ajan. Mitään meikkiaineita ei myöskään suositella alueelle 3 päivään. Kuivaparantuminen on paras tapa hoitaa aluetta ja vain tarvittaessa laittaa kevyesti voidetta alueelle ensimmäisten päivien aikana.

KESTOPIGMENTOINTI KOTIHOITO-OHJE
– Seuraavaan 24 tuntiin et saa koskea, kastella etkä laittaa kestopigmentoinnin päälle mitään rasvoja tai kosmetiikkaa.
– Anna ihon hoitaa itseään mahdollisimman hyvin kuivaparantumisella. Voit käyttää esimerkiksi grazie voidetta kevyesti seuraavat 7 päivää, max. 2krt/pvä (aamuin ja illoin).
– Vältä alueen kastelua sekä hikoilua pigmentoinnin laitosta seuraavat 3-4 päivää.
– Lievää rupea kehittyy käsitellylle alueelle tulevina päivinä ja väri näyttää vielä tummalta.
– Luonnollinen solujen uusiutumisprosessi aiheuttaa hieman hiutalemaista hilseilyä iholla.
– Hiutaleita (lievää ”kuorta”/”rupea”) ei saaraapia, rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois.
– Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen.
– Pysyvä lopputulos on jopa 40% vaaleampi kuin ensimmäisten vuorokausien aikana.

Erityistä huomioitavaa ( seuraavat 10 päivää pigmentoinnista)

– Älä käytä muita kosmeettisia tuotteita pigmentoidulla alueella paitsi hoitovoidetta.
– Älä käytä alueella myöskään saippuaa tai öljyjä.
– Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.
– Alue voidaan kevyesti taputella. Lievä rupi irtoaa itsestään.
– Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin ja paremmin väri kestää iholla.
– Et saa käydä solariumissa ja Sinun tulee välttää suoraa altistumista auringolle, koska molemmat saattavat aiheuttaa alueen hyperpigmentoitumista (maksaläiskiä).
– Uimahalli, kylpeminen ja saunominen; Näitä olisi syytä välttää ihon uusiutumisprosessin ajan (noin 10päivää, kunnes kaikki ”rupi” on lähetenyt).
– Älä missään nimessä kuori käsiteltyä aluetta.
– Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, kuten ripsipidennysten laitto/huolto, kasvohoidot, hieronnat jne.

 • Uudet kulmat sisältää 2 käsittelykertaa 2h, 420€
 • Kulmien vahvistus 2h, 200€

Color X kestopigmentoinnin poisto

Ovatko kestopigmentointisi olleet kivat (tai sitten ihan pieleen menneet) ja haluaisit tehdä osittaista poistoa tai kokonaan poiston pigmentoinneille? On totta, että on vaikeampaa saada väri pois ihosta kuin viedä väriä kudokseen. Laserpoistot ovat tunnetuimpia poistomenetelmiä, mutta onneksi tässäkin asiassa tiede on mennyt eteenpäin ja rinnalle on tullut muita poistomenetelmiä.
Color X poistomenetelmä on Swiss Colorin patentoima poistomenettely kestopigmentoinneille  /microbladingkulmille. Laserpoistoon verrattuna Color X vaatii vähemmän hoitokertoja ja on hellävaraisempi iholle. Lisäksi pigmentit eivät hajotessaan kuormita kehon lymfajärjestelmää vaan pigmentti työstetään pois ihosta fysiologisen maitohapon avulla.

Mitä hoidossa tapahtuu? Hoidossa poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagisoluissa reaktion ja elimistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta. On hyvä huomioida, että periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa – kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liian syvälle ja Color X -poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely, jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

Hoidon jälkeen ja kotihoito Hoidon jälkeen iholle muodostuu rupi, joka kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai heillä, jotka eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.Arpivoiteen käyttö iholla on suositeltvaa sen jälkeen kun rupi on irronnut alueelta. Voiteen käyttö auttaa ihon parantumista. Liian nopeasti/peräkkäin tehdyt hoidot lisäävät arpikudos riskiä, joten ihon on tärkeä antaa palautua toimeenpiteen jälkeen ennen uusita kierrosta. Hoitoväli on noin 8 viikkoa.

Koska hoito on valmis? Montako kertaa pitää poistaa? Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa eli mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu sitä useampi poistokerta vaaditaan. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että poistoprojekti voi viedä useamman kuukauden riippuen mistä tilanteesta lähdetään liikkeelle ja mitkä ovat tavoitteet. Kannattaa varautua, että poistoja tarvitaan 2-5 kertaa. Suurin syy miksi kestopigmentointeja poistetaan on kosmeettinen, jolloin on hyvä muistaa ettei kustannuksia voida maksaa sairasvakuutuksesta

Esteet hoidolle Raskaus, ihosyöpä, diabetes, epilepsia, leukemia, vitiligo, verenvuototauti, korkea tai matala verenpaine, sydänsairaudet, sydämen tahdistin, HIV tai Hepatiitti B/C.


149€  / kerta 45 min, seuraavat 30 min

Rusketushoidot

NORDIC TAN
Norjalaisen Spraytanhusetin luomat Nordic Tan sprayrusketustuotteet tekevät pohjoismaiselle vaalealle iholle upeita sävyjä. Suihkurusketus on säilyttänyt suosionsa ja kaunis päivetys tahdotaan yhä useimmin viimeiseksi kauneuden silaisuksi juhlapäiviin ja lomamatkoille.


Valkoimassa on kaksi suihkurusketussävyä:

EMBLA
Taikapähkinää, aloe veraa ja pohjoismaista mustikkauutetta sisältävä suihkuruskeytustuote, joka on täynnä antioksidantteja ja A-, C- ja E-vitamiineja. Pohjoismaiselle vaalealle iholle luotu sävy on antaa luonnollisesti ruskettuneelle iholle – täydellisen ”kultaisen hehkun”. Emblan tärkeimpiä ominaisuuksia on neutraloida pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä.
ISRID
Isrid on täydellinen väri heille, jotka haluavat syvemmän ja viileämmän sävyisen rusketuksen, tai joilla on jo iholla kultainen pohjasävy, eikä rusketukseen haluta enää ”lämmintä” ilmettä. Isrid sisältää pohjoismaisten ainesosien lisäksi luomusertifioitua arganöljyä, E-vitamiinia ja hikoilunkestäviä ainesosia. Isrid sopii erityisen hyvin kuntoilijoille, sillä siihen on lisätty ainesosia, jotka tekevät väristä paremmin hikoilua kestävän.

Hyvä tietää suihkurusketuksesta.

Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkille ja atooppiselle iholle. Ei UV-altistusta.
-Rusketuksen tuottava ainesosa on DHA, eli dihydroksiasetoni. Nordic Tan tuotteet sisältävät 98% luonnon raaka- aineita ja ovat myös vegaaneille sopivat.
-Rusketus kestää ihotyypin mukaan noin 1-2 viikkoa.
-Ennen suihkurusketusta on hyvä käydä sokeroinnissa tai poistaa karvat noin 2 päivää aiemmin.
-Iho on hyvä kuoria samana tai edellisenä päivänä. Kuorintakinnas on tähän paras vaihtoehto, jotta iholle ei jää esim. öljyjä kuorinta-aneesta. Kintaita saatavilla JD beautystä.
-Rusketukseen tullaan puhtaalla iholla, ilman vartalovoidetta, deodoranttia, hajuvesiä tai meikkiä.
-Rusketuksen jälkeen on hyvä pukeutua väljiin, puristamattomin vaatteisiin. Ei koruja.
-Peseydy 8-12 tunnin kuluttua, hoitajan ohjeen mukaan. Hikoilua ja vettä tulee välttää värin vaikutuksen ajan.
-Ihoa ei tule hangata kuivaksi pesun jälkeen, vaan kevyesti taputellen.
-Ihon kosteuttaminen hoidon jälkeen on suositeltavaa.

Suihkurusketus on ihana ottaa ennen lomaa, juhlia tai muuten vain piristämään ilmettä!

 • Suihkurusketus koko vartalo / 45€
 • Suihkurusketus kasvot ja decolte / 35€
 • Suihkurusketus sääret / 35€